Український стартап Пророщувач GREEN VITAMIN для зерна та насіння пропонує:
пристрій, який можна використовувати в домашніх умовах, щоб кожен день мати на своєму столі вітамінно-мінеральний комплекс без особливих зусиль та витрат.
Переваги вживання в їжу пророщенного зерна вражають:
жива енергія зерна підвищує імунітет, покращує травлення, усуває причину дисбактеріозу, сприяє очищенню організму від токсинів, зниженню холестерину, підвищенню гемоглобіну, омолоджує організм завдяки антиоксидантам і ферментам, регулює обмін речовин, усуває депресивний стан, насичує організм натуральними вітамінами та мікроелементами, дає заряд бадьорості на весь день.
Пророщувач складається з чотирьох елементів:
внутрішній прозорий стакан, зовнішній кольоровий стакан, герметична кришка на зовнішній стакан і кришка з отворами на зовнішній стакан. Всі ці елементи покликані максимально полегшити і спростити процес пророщування.
У Пророщувачі Ви можете:
у домашніх та похідних умовах замочувати зерно, регулярно промивати, отримувати проростки, перевозити в ньому проростки, зберігати проростки в холодильнику. І для всього цього не потрібно ніякого додаткового простору, а також посуду, марлі, пристосувань тощо.
Пророщувач Грін Вітамін призначений для легкого пророщування насіння, зерна, горіхів і бобів. Тепер Ви можете отримувати живі вітаміни з пророщеного зерна в будь-який час, в будь-якому місці і з мінімальними зусиллями. Вам потрібні тільки Пророщувач, насіння і чиста вода. При цьому процес пророщування не вимагає землі, використовується метод гідропоніки. Це швидко, легко, здорово. Просто проростіть зерно!
Пророщувач складається з чотирьох елементів: внутрішній прозорий стакан, зовнішній кольоровий стакан, герметична кришка на зовнішній стакан і кришка з отворами на зовнішній стакан. Всі ці елементи покликані максимально полегшити і спростити процес пророщування.
У Пророщувачі ви можете замочувати зерно, регулярно промивати, отримувати проростки, пророщувати зерно до зелених листочків, перевозити в ньому проростки, зберігати проростки в холодильнику. І для всього цього не потрібно ніякого додаткового посуду, марлі, пристосувань. Універсальний і компактний Пророщувач Green Vitamin забезпечить Вас пророщеним зерном протягом всього року.
3) Кришка з отворами на зовнішній стакан, призначена для вентиляції та захисту від потрапляння пилу і комах.
2) Кольоровий зовнішній стакан, який захищає проростки, що прокльовуються, від впливу сонячного світла та створює мікроклімат з повітрообміном і захистом від протягів.
1) Прозорий внутрішній стакан з отворами в дні й ніжками, що піднімають його над дном зовнішнього стакану.
Пророщувач Green Vitamin складається з чотирьох елементів:
4) Кришка без отворів на зовнішній стакан використовується для запобігання протікання вологи під час перевезення, а також при пророщуванні до зелених листочків в якості підставки під прозорий стакан. У звичайному стані кришка накручена на дно зовнішнього стакану. Це зручно і дозволяє тримати всі деталі Пророщувача в одному місці.
Пророщувач використовується в чотирьох режимах:
- Замочування і прокльовування зерна з використанням прозорого і кольорового стаканів.
- Пророщування зелені з використанням прозорого стакану і кришки без отворів в якості підставки.
- Перевезення проростків в Пророщувачі, закритому герметичною кришкою.
- Зберігання проростків у холодильнику в Пророщувачі, закритому вентильованою кришкою.
Всі елементи Пророщувача виготовлені з високоякісного харчового пластику і легко миються з використанням губки та засобу для миття посуду.
Пророщувач зерна і насіння Green Vitamin має такі характеристики:
• Діаметр внутрішнього стакану 10,5 см.
• Внутрішній стакан виготовлено з харчового полікарбонату, температура плавлення близько 500 градусів.
• Робочий об’єм внутрішнього стакана 750 мл.
• Висота внутрішнього стакана 11 см, робоча висота – 10 см (без ніжок).
• Діаметр зовнішнього стакана по кришці 12,5 см.
• Висота виробу (зовнішній стакан з двома кришками) – 12,5 см.
Процес пророщування дуже простий і не потребує докладання особливих зусиль.
Вам знадобиться:
1. Насіння хорошої якості (краще сертифіковане органічне)
2. Чиста питна вода
3. Пророщувач для насіння
4. Додаткові скляні ємності для зберігання проростків в холодильнику
П'ять правил пророщування:
1. Промивайте часто.
2. Тримайте насіння вологим, але не мокрим.
3. Пророщуйте його при кімнатній температурі.
4. Дайте йому достатньо місця, щоб дихати.
5. Не накладайте занадто багато зерна в стакан Пророщувача.